Чоловік, що «дуже любить коней» викрав з ферми тварину та помчав на ній до іншого населеного пункту: деталі

Нещодавно, п'ятого листопада, 47-річна жінка звернулася до поліції Горохова з повідомленням про те, що її коня викрали з фермерського господарства в селі Озерці. Співробітники служби карного розшуку швидко розпочали розслідування та пошуки зловмисника та тварини. Обох успішно знайшли у сусідньому селі всього за кілька годин.

Згідно з відомостями від начальника кримінальної поліції в Горохові, Дмитра Смаги, зловмисник обрав найспокійнішого з коней на фермі, відправився верхи та примчав до іншого населеного пункту. Після подолання близько 15 кілометрів він залишив тварину у знайомих, вигадавши історію про те, що його віз з конем потрапив в аварію.

За інформацією Луцького районного управління поліції, чоловіка затримали швидко. Це виявився 34-річний мешканець Володимирського району. Відповідаючи перед поліцією, він визнав, що він просто «дуже любить коней». Відзначається, що це  його не перший випадок порушення закону, оскільки раніше він вже відбував покарання за крадіжки і цього року вийшов на свободу.

Тепер йому може загрожувати від 5 до 8 років ув'язнення  згідно з ч.4 ст.185 Кримінального Кодексу, – вчинення крадіжки в умовах воєнного стану.



Переглядів: 437
Поширень: 0

Останні новини