Різдвяна адмосфера та святковий настрій у грудні: Офіс туризму Вінниці запрошує долучитись до активностей

Протягом першого місяця зими, коли в повітрі панує святкова атмосфера, Офіс туризму Вінниці спільно з місцевими гідесами та гідами запрошує відвідати 13 захопливих екскурсій та турів. Ці маршрути не обмежуються лише Вінницею, охоплюючи також Жмеринку, Тиврів, Шаргород, Бар і навіть трохи далі – до Житомирщини. Наприклад, 3 грудня запланована екскурсія «Місто різдвяних зустрічей», де можна буде дізнатися про традиційні обряди та розваги молоді в зимовий період історичного минулого. А 17 і 24 грудня є можливість прийняти участь у «Великій новорічній пригоді» – сімейній подорожі трамваєм із розважальною програмою та майстер-класом.

Серед нововведень для вінничан і гостей міста особливо варто відзначити екскурсійний проєкт для дітей під назвою «Таємниці рухливого міста». Малеча відвідає найцікавіші місця міста, дізнається історію різних видів транспорту у Вінниці (тролейбуса, автобуса, трамваю та екотранспорту) та прийме участь у різноманітних іграх та майстер-класі.

Крім цього, в межах АртКлубу «Твори з BYVI» у Музеї моделей транспорту заплановані три творчих майстер-класи: із петриківського розпису, створення автентичної ляльки-круп'янички і новорічної іграшки за технікою сухого валяння.

Обирайте події, які вам цікаві, та реєструйтеся, доки є вільні місця.

Розклад екскурсій і турів:

3 грудня – Екскурсія «Місто різдвяних зустрічей» (середмістям). Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація: https://forms.gle/QmYDsLC7iPqcAozq6 8 грудня – Соціальна екскурсія для воїнів ЗСУ, ветеранів та їхніх сімей «Два полюси одного міста» (в рамках проєкту «Незламні та Нескорені»). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/xw21xDTsEq4CAW57A 15 грудня (новинка) – Екскурсія «Контрасти» (середмістям). Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація: https://forms.gle/KgbGFf19kC3U5YGo8 15 грудня – Соціальна екскурсія для воїнів ЗСУ, ветеранів та їхніх сімей «Два полюси одного міста» (в рамках проєкту «Незламні та Нескорені») Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/F3b7kPcjtzJNGdUX7 16 грудня – Тур «Подорож до різдвяної зірки» (Вінниця – Тиврів – Мурафа – Шаргород – Жмеринка). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/aqJE7MyTdVXSKcaS9 16 грудня (новинка) – Екскурсія «Таємниці рухливого міста» (середмістям; для дітей). Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/ut7H7o5HMN3YcnVU7 17 грудня (новинка) – Тур «Різдвяна Барщина» (Вінниця – Бар – Гайове). Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/rugYyoRrFwhmssKU7 17 грудня – Екскурсія «Велика новорічна пригода» (сімейна подорож трамваєм з розважальною програмою та майстер класом). Гід Олег Матюхов. Реєстрація: на 12:00 https://forms.gle/oMSH4DbtnAxs3X4C9 і на 14:00 https://forms.gle/kFFmS86447BREBRw6 17 грудня – Екскурсія «Легенди вінницької Єрусалимки» (з дегустацією). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/n7K1GibK9hzAzaCM9 22 грудня – Екскурсія «Новорічні пригоди у Вінниці» (для дітей). Гідеса Оксана Роздорожнюк. Реєстрація: https://forms.gle/2mq2mUejGrSu61AQA 23 грудня (новинка) – Тур «Скарби» (Вінниця – Житомир). Гідеса Людмила Очеретна. Реєстрація: https://forms.gle/jdndJJNSmZTqhQQd9 23 грудня – Екскурсія «Місто різдвяних зустрічей» (середмістям). Гідеса Альона Сазонова. Реєстрація: https://forms.gle/cSgMgndKNHdDy8vh7 24 грудня – Екскурсія «Велика новорічна пригода» (сімейна подорож трамваєм з розважальною програмою та майстер-класом). Гід Олег Матюхов. Реєстрація: на 12:00 https://forms.gle/L6eqXuGPsvRNZzwDA і на 14:00 https://forms.gle/EtNFjyhbCz7LKFBfA

Розклад майстер-класів:

9 грудня – Майстер-клас з петриківського розпису. Майстриня Любов Воронецька. Вартість та реєстрація: https://forms.gle/QDfGkphcCg2eHUoQ6 16 грудня – Майстер-клас з виготовлення автентичної ляльки-круп’янички. Майстриня Ірина Трибунська. Вартість та реєстрація: https://forms.gle/xCJkaF5hhmF6Tj5L9 23 грудня – Майстер-клас з виготовлення новорічної іграшки в сухій техніці валяння. Майстриня Олександра Вдовиченко. Вартість та реєстрація: https://forms.gle/iTSFPwZ7ALfGiWHY6

Вінницька міська рада наголошує, що всі події розроблені так, щоб у разі повітряної тривоги можна було направитися в найближче укриття. За новинами та можливими змінами в розкладі стежте на сторінках «Офісу туризму Вінниці» у Facebook та Instagram, а також у телеграм-каналі «Туристичні новини Вінниці».



Переглядів: 603
Поширень: 0

Останні новини