День зеленого бізнесу у Вінниці: долучитись може кожен (деталі)

У місті Вінниця продовжуються заходи, присвячені впровадженню Зеленого курсу. У рамках Дня зеленого бізнесу місцеві мешканці матимуть можливість отримати більше інформації про енергоефективність, використання відновлювальних джерел енергії та дізнатися про успішні екологічно чисті бізнес-моделі. Захід заплановано на 12 грудня і відбудеться о 10:00 годині в Хабі Місто змістів.

Організатором події є Громадська Організація "Він-Ресурс" за підтримки Вінницької міської ради. За інформацією департаменту відновлення та розвитку ВМР, ця подія є частиною ініціативи, спрямованої на привертання уваги до питань екології та підвищення рівня усвідомленості щодо неї.

«День зеленого бізнесу є важливою платформою для обміну думками, ідеями, практичними прикладами та знаннями експертів, активістів та зацікавлених мешканців Вінницької міської територіальної громади з метою зміни ставлення існуючих та майбутніх підприємців до екологічних питань та сприяння сталому розвитку громади», – додала директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська.

Організатори наголошують, що участь у заході безкоштовна, проте через обмежену кількість місць, реєстрація обов'язкова. Для цього слід заповнити онлайн - форму.

Проєкт втілюється у співпраці з “Центром екологічних ініціатив “Екодія” за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) “Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики”



Переглядів: 520
Поширень: 0

Останні новини