Що подивитися у День Святого Миколая: топ-5 сімейних фільмів

Щороку свято Святого Миколая приносить у домівки святковий настрій. Ви вже розпакували подарунки і нічого робити?

Starkon.city підібрав фільми для вашого казкового вечора.

Пригоди S Миколая, Україна, комедія

Українські Карпати. До другокласника Артема напередодні Дня Святого Миколая несподівано з'являється сам Миколай. Але насправді, це злодій у костюмі чарівника. Хлопчику разом з сестрою-підлітком та друзями доведеться проявити справжню сміливість, згуртованість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

"Пригоди Падінгтона", Великобританія, Франція, комедія, пригоди

Цю сімейну комедію варто переглянуи в українському дубляжі, адже головного героя, ведмедика Падінгтона, озвучив Володимир Зеленський. Картина увійшла в десятку найуспішніших фільмів 2014 року в Україні. Дітям сподобаються пригоди ведмедика з сучасного Лондону і історії в які він потрапляє. А для дорослих приємно буде побачити в ролі чарівної лиходійки Ніколь Кідман, яка полює за Падінгтоном. У фільмі багато жартів, над якими посміються не лише діти, але й батьки.

Чаклунка (Малефісента), США, мелодрама, пригоди, фентезі

Юна чарівниця Малефісента вела усамітнене життя в зачарованому лісі, оточена казковими істотами, але одного разу все змінилося. У її світ вторглися люди, які принесли з собою руйнування і хаос, і Малефісенті довелося встати на захист своїх підданих, закликавши на допомогу могутні темні сили.

Лускунчик і чотири королівства, США, фентезі, пригоди

Сюжет фільму розгортається в другій половині XIX століття в Лондоні. Юна Клара Штальбаум відправляється разом із родиною на різдвяний бал. Там їй дарують ключ, що відкриває двері в паралельний світ. У цій казковій реальності розгортається війна між чотирма королівствами. Підступна правителька країни Розваг протистоїть королівствам Квітів, Сніжинок і Солодощів. І Клара намагається завершити цю війну.

"Аліса в Країні Чудес", США, пригоди, фентезі

Перед Вами розгортатиметься сюжет відомої кожному казки Льюїса Керола. Але країна Чудес - не таке вже й веселе і яскраве місце, як його описує Керолл. Це похмурий світ, в якому ростуть величезні поганки та страшні криві дерева. Сюжет у фільмі трохи змінили, але атмосфера дива та дитячої казки залишається.



Переглядів: 627
Поширень: 0

Останні новини