Як минула ніч на 5 грудня в Україні: рятувальники розповіли про влучання, руйнування та постраждалих

Упродовж цієї ночі російські війська здійснили атаки на цивільну інфраструктуру на Донеччині, Херсонщині та Харківщині, що призвело до пошкоджень і травмувань серед мирного населення, - повідомляє ДСНС України.

В Донецькій області окупанти здійснили авіаудар по селищу Північне, що призвело до пошкоджень п'яти багатоквартирних будинків. Подрозділам ДСНС вдалось врятувати 1 людину. Також під ворожий обстріл потрапило місто Селидове. Було зруйновано будівлю навчального закладу, два приватних підприємства та багатоквартирний будинок. На щастя, людських жертв та постраждалих не зафіксовано.

О 23:20 ракетними ударами ворог обстріляв Херсон. В місті зруйновано кінотеатр, рятувальники змогли локалізувати пожежу.

Щодо Харківської області, у селищі Борова внаслідок удару безпілотника було пошкоджено будинок культури, будівля селищної ради та приватний будинок. Також були зафіксовані атаки безпілотником у місті Чугуїв. Там були влучання безпілотником по житлових будинках та господарчих спорудах, 1 людина постраждала.

У місті Новогродівка Донецької області тривають пошуково-рятувальні роботи внаслідок влучання ракетою у будинок. 

"Напередодні рятувальники виявили тіло загиблої 8-річної дитини. Доля ще двох людей залишається невідомою", - зазначають у повідомленні



Переглядів: 370
Поширень: 0

Останні новини