Вінницькі поліцейські влаштували для дітей похід до зоодворику

4 грудня працівники Вінницького райуправління спільно із капеланським патрулем Вінницької області та благодійниками організували екскурсію у контактний зоопарк для діток, які потребують додаткової уваги та супроводу.

Екскурсія для дітей проходила на території Вінницького коні поні клубу. Правоохоронці разом із дітлахами привезли для тваринок смаколики, які їм порадили власники зоодворику. Малеча разом із поліцейськими годували собачок, пеліканів, коників, лемурів, мавпочок та інших мешканців контактного зоопарку. Дітлахи у супроводі працівника кінного клубу каталися верхи на конях. Такі заняття викликали у дітей безліч радісних та позитивних емоцій.

Наприкінці заходу працівники Вінницького районного управління поліції разом із благодійниками пригощали дітей піцою, теплим чаєм, бургерами та солодощами. Співробітники зоодворику протягом усієї екскурсії розповідали про цікаві історії усіх тваринок.

Дітки разом із поліцейськими провели чудовий й захоплюючий день. Усі учасники заходу подякували власникам та працівникам зоодворику за позитивні враження та радісні емоції.

Вінницькі правоохоронці завжди готові піклуватися та допомагати діткам, які потребують додаткової уваги.


Теги: поліція

Переглядів: 370
Поширень: 0

Останні новини