"Нова пошта" попереджає про шахраїв, які від її імені нібито проводять святковий розіграш

“Нова пошта” попередила про шахрайський святковий розіграш нібито від імені компанії.  При цьому сама “Нова пошта” не проводить жодних акцій та розіграшів в обмін на реєстрації.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Як відзначили у “Новій пошті”, наразі у різних телеграм та вайбер каналах, а також у соціальних мережах шириться велика кількість об’яв про різні розіграші, де шахраї використовують назви відомих компаній. Таким чином вони збирають всю інформацію про людей, які повірили в ці розіграші.

Так, за даними компанії, зʼявилась інформація про ще один шахрайський святковий розіграш. Цього разу про ялинки нібито від “Нової пошти” та відомого виробника напоїв — її поширила низка телеграм-пабліків.

“Нова пошта” не має ніякого відношення до цього оголошення. Всі телеграм-пабліки, які поширюють цю інформацію, допомагають шахраям обманювати людей. На жаль, більшість телеграм-каналів сьогодні анонімізовані, вони свідомо використовують згадку про компанію як клікбейт у рекламі, за яку беруть гроші, та чим вводять в оману своїх підписників”, — йдеться у повідомленні.

У компанії закликають українців бути уважними, не поширювати неперевірену інформацію та не довіряти їй. Уся інформація про акції “Нової пошти” міститься лише на її офіційних сторінках — сайті та офіційних сторінках у соцмережах, додали у компанії.


Теги: Україна

Переглядів: 509
Поширень: 0

Останні новини