Нова партія спецобладнання на передову вирушила з Вінниці: що в неї входить

Спільними зусиллями громади міста Вінниця вдалося успішно організувати передачу допомоги для двох військових частин Національної гвардії України, де несуть службу вінничани. 

Заступник міського голови, Андрій Очеретний, повідомив, що в даний момент пріоритетні завдання муніципалітету зосереджені на питаннях безпеки та оборони. Місто постійно збирає актуальні запити військових та вживає всіх можливих заходів для швидкого забезпечення їх всім необхідним, - повідомляє міська рада.

Заступник міського голови зауважив, що нове обладнання значно покращить можливості військових і сприятиме виконанню ними службових обов'язків. Зокрема йдеться про пошукові прожектори "Бандера" (14 одиниць), безпілотні авіаційні комплекси (3 шт.), “Мавіки” (3 шт.), хімічні грілки (5 тис. шт.).

“Наші нацгвардійці – це наша опора. Передаємо їм необхідну техніку. Ми вдячні нашим військовим за їхню роботу та наближення перемоги. Муніципалітет завжди готовий підтримати та допомогти оборонцям, тому ми збираємо запити і намагаємося оперативно закривати їх”, – зазначив він.

Координатори Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, а саме Вячеслав Терліковський, Тарас Ковальчук і Тарас Присяжнюк приєднались до процесу передачі вантажу.

“Вінниця не стоїть осторонь і надає допомогу нашим військовим частинам, зокрема в частині протиповітряної оборони. Ми це цінуємо. Наші земляки, які перебувають на передовій і отримають цей вантаж, відчують турботу вінничан. Дякуємо, що не залишили нас наодинці, ми повинні побороти російську орду та розвалити її. Слава Україні!” – сказали військові командири.



Переглядів: 394
Поширень: 0

Останні новини