На Вінниччині знову трапилися 2 аварії: постраждали 3 людей

7 грудня на території Вінницької області та міста Вінниця зафіксовано два ДТП з госпіталізацією потерпілих.

За попередньою інформацією слідства, одна аварія сталася в місті Козятин між легковим автомобілем марки «ВАЗ-2106» та мікроавтобусом «Fiat». 

71-річний водій «ВАЗ-2106» виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі 38-річній водійці «Fiat». Внаслідок зіткнення автомобілей, 71-річного водія «ВАЗ-2106» госпіталізовано. Пасажири не постраждали.

Друга аварія трапилась на регульованому перехресті по вулиці Покровська. За попередньою інформацією слідства, 52-річнй водій транспортного засобу «Mitsubishi», мешканець Жмеринського району, рухаючись по Немирівському шосе, зі сторони села Писарівка, під час виконання маневру лівого повороту, допустив зіткення з автомобілем марки «Volkswagen», під керуваням 24-річного вінничанина. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 24-річного водія та 35-річну пасажирку транспортного засобу «Volksagen»госпіталізовано до медичного закладу.

Траспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Водії освідуванні – вони тверезі.

Під час досудового розслідування призначено проведення експертиз, для встановлення остаточних причин аварій.

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Переглядів: 439
Поширень: 0

Останні новини