День зеленого бізнесу у Вінниці: містян запрошують долучитись до заходу

Наступного вівторка, 12 грудня, у місті Вінниця відбудеться День зеленого бізнесу. У рамках заходу обговорюватиметься досвід успішних екологічно чистих бізнес-моделей, а також вивчатимуться питання використання відновлювальних джерел енергії та інші переваги переходу до енергоефективності.

Громадська організація "Він-Ресурс", за підтримки департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради, виступає організатором події. Захід відбудеться у Хабі Місто о 10 годині і стане логічним завершенням серії заходів, спрямованих на привертання уваги мешканців Вінницької громади до збереження довкілля та сприяння більш свідомому ставленню до природи та її ресурсів.

“День зеленого бізнесу стане для вінничан можливістю обмінятися ідеями та обговорити практичну площину у частині впровадження екологічно чистих технологій. Запрошуємо всіх охочих вінничан на цей захід, де будуть також присутні експерти, підприємці та активісти, які можуть чимало розповісти про шляхи сталого розвитку громади”, – зазначила директорка департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради Ольга Ремешевська.

Зареєструватися на захід можна за посиланням.

Довідка: Проєкт реалізовується у співпраці з “Центром екологічних ініціатив “Екодія” за фінансової підтримки Федерального міністерства економіки та кліматичних дій Німеччини в рамках проєкту Міжнародної Кліматичної Ініціативи (ІКІ) “Посилення громадянського суспільства в реалізації національної кліматичної політики”.



Переглядів: 552
Поширень: 0

Останні новини