Поліція Вінницької області розшукала усіх зниклих безвісти дітей у 2023 році

Протягом 2023 року поліцейські Вінниччини розшукали усіх дітей, яких оголошували зниклими безвісти. Впродовж цього часу до відділків поліції надійшло 504 повідомлення про зникнення дітей, що є на 14% більше порівняно з попереднім роком (433 в 2022 році). За допомогою швидких та координованих заходів, правоохоронці вдало виявили зниклих протягом декількох годин.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області.

Більшість дітей виявились самовільно залишаючи свої домівки через непорозуміння із рідними. Серед інших причин вказано неуважність батьків, неорієнтованість на місцевості та особисті романтичні стосунки.

Поліцейські надають рекомендації громадянам, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому:

    Повідомляйте поліцію негайно: Якщо ви виявили, що зв’язку із дитиною немає, не втрачайте часу та повідомте поліцію. Надавайте актуальну інформацію: Передайте фото, відомості про зовнішність, одяг та особливі прикмети дитини, що сприятиме її ідентифікації. Уточніть місця та знайомих: Надайте перелік місць, захоплень чи знайомих, з якими дитина може проводити час. Навчайте дітей: Навчіть свою дитину завжди повідомляти про свої плани та зміну місця перебування. Папірець з контактами в кишені: Якщо ваша дитина малолітня, покладіть у її кишеню папірець з контактними даними батьків чи інших родичів.

Поліція закликає громадян долучитися до проактивних заходів безпеки та спільно зміцнювати систему запобігання випадкам зникнення дітей.



Переглядів: 527
Поширень: 0

Останні новини