У Вінниці лунає сирена повітряної тривоги: Повітряні Сили назвали причину

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> На Вінниччині оголошено повітряну тривогу. Повітряні Сили ЗС України повідомляють, що вона пов'язана із ракетною небезпекою.

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> "Увага! Вся Україна - ракетна небезпека! Зафіксовано зліт МиГ-31К ПКС рф", - йдеться у повідомленні.

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> Важливо не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та залишатись в укриттях до сигналу відбою.

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> О 12:41 відбій ракетної загрози на Вінниччині.

О 14:10 знову оголошено повітряну тривогу по причині ракетної небезпеки. Повітряні Сили в телеграм каналі повідомили про зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка. Усім мешканцям необхідно терміново пройти до укриття.

О 14:56 відбій повітряної загрози на Вінниччині.

По всій Україні о 15:43 прозвучала сирена повітряної тривоги. Повітряні Сили сповіщають про ракетну небезпеку через зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка.

О 16:13 оголошено відбій ракетної небезпеки.

О 17:29 надійшло сповіщення про черговий зліт МиГ-31К ПКС рф з аеродрому Саваслейка. Повітряну тривогу оголошено по всій Україні. Мешканців просять пройти в найближче укриття до оголошення відбою.

В області о 17:29 оголошено відбій ракетної небезпеки.



Переглядів: 1450
Поширень: 0

Останні новини