Близько сотні дітей отримали можливість відвідати ковзанку під час заходу, організованому МКГШ

Учора, 20 грудня, близько сотні маленьких мешканців Вінниці вирушили на ковзанку, щоб активно провести час. Цю можливість отримали діти з сімей Захисників та Захисниць, переселенців, багатодітних родин і тих, хто опинився в складних життєвих обставинах. Заходом для дітей керувала команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу в рамках ініціативи "Діти мають право на дитинство".

Депутат Вінницької міської ради та координатор гуманітарного штабу Андрій Андреєв висловив переконання, що катання на ковзанах є особливо приємною та корисною зимовою розвагою.

«Дуже добре, що дітки можуть провести час весело гуртом. Власне, ще й напередодні різдвяних свят команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу робить все можливе, щоб їх підтримати. І я радію за них та отримані емоції», – сказав Андрій Андреєв.

Теймур Абушов, депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, розповів, що на сьогоднішньому заході зібралися як найменші у супроводі батьків, так і старші діти у віці від 7 до 14 років, які з радістю спробували свої сили на ковзанах. Це були не лише регулярні відвідувачі льодової арени, але і ті, хто вперше вирушив на лід. Більше половини учасників заходу спробували ковзання вперше.

Одним із щасливих моментів було враження п'ятирічного Артема, який поділився тим, що сьогодні вперше спробував кататися на ковзанах. Він розповів, що відчував хвилювання, але все вийшло на відмінно.

«Дітям дуже важливо дарувати емоції та нові враження. Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб вкотре довів, що кожна дитина має право на дитинство. Мені приємно, що всі наші учасники мали змогу відчути безтурботність», – додав Теймур Абушов.

Раніше для діток вже організовували дозвілля у парку, басейні, кінотеатрі, планетарії та на інших цікавих локаціях. Проводити подібні заходи для діток громади продовжуватимуть й надалі, зазначають представники команди Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Довідка:

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.



Переглядів: 392
Поширень: 0

Останні новини