У Вінниці 30 сім'ям опікунів та піклувальників роздали «теплі» набори: що туди входило

Сьогодні, 21 грудня, 30 сім'ям опікунів та піклувальників, які виховують дітей-сиріт та діток, позбавлених батьківського піклування, отримали допомогу у вигляді ковдр, подушок, постільної білизни, термосів, ліхтариків та продуктових наборів. Отримали допомогу також діти переселенців. Цю ініціативу організувала релігійна місія під назвою «Карітас-Спес-Вінниця», - повідомила Вінницька міська рада.

Служба у справах дітей активно веде моніторинг стану та потреб сімей, що перебувають під опікою, гарантуючи, що надана допомога відповідає конкретним потребам кожної родини.

«Війна перевернула життя мільйонів людей. Та чи не найбільше потерпають від військової агресії росії діти. Чужих дітей не буває. Ми живемо у такий час, що потрібно безперервно турбуватися про кожну дитину, родину, яка проживає чи знайшла прихисток у нашій громаді. Сьогодні за сприяння “Карітас-Спес-Вінниця” тридцять сімей, у яких виховуються діти, які мають статус сиріт або позбавлених батьківського піклування, отримали допомогу до різдвяно-новорічних свят», – розповіла начальниця служби у справах дітей міської ради Людмила Шафранська.

Сім’ї та діти отримали комплект постільної білизни, теплу ковдру, подушку, термос, ліхтар, а також продуктовий набір.

«Релігійна місія “Карітас-Спес” регулярно допомагає людям, які найбільше того потребують. Сьогодні у співпраці зі службою у справах дітей підтримуємо дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Сподіваємось, що такий набір та продуктовий пакунок стане у пригоді сім’ям напередодні Різдва», – зазначив директор релігійної місії «Карітас-Спес-Вінниця» Євген Маркевич.

Отримувати допомогу сьогодні прийшла і пані Альона. Вона опікується 8-річною Ангеліною, яка є її племінницею, та виховує двоє біологічних дітей.

«Зараз кожна допомога важлива, особливо у такий важкий час. Тому вдячні службі у справах дітей міської ради та “Карітас-Спес-Вінниця” за підтримку», – зауважує пані Альона.



Переглядів: 410
Поширень: 0

Останні новини