Дітей полеглих Захисників і Захисниць запрошують відвідати безкоштовний майстер-клас з виготовлення піци

Департамент соціальної політики міської ради спільно з рестораном «Валенсія» організовує захоплюючий кулінарний майстер-клас із приготування піци. Запрошуються діти віком від 10 до 15 років, які є дітьми полеглих Захисників і Захисниць. Учасники події матимуть чудову можливість:

дізнатися та освоїти таємниці приготування аутентичної італійської піци від досвідченого піцайоло ресторану; самостійно створити свою унікальну піцу, використовуючи улюблені начинки; насолодитися чудовою атмосферою та отримати позитивні емоції під час творчого процесу та смакувати власноруч приготовану піцу.

«Департамент соціальної політики регулярно організовує заходи для діток полеглих Захисників і Захисниць. Наш обов'язок – дбати про родини тих, хто захищав Україну від загарбників. Тож запрошуємо дітей долучитися до майстеркласу, щоб опанувати корисні кулінарні навички та цікаво провести час», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Майстерклас безкоштовний, але кількість місць обмежена. Участь у заході зможуть взяти перших 30 діток віком від 10 до 15 років, які зареєструються за посиланням: https://cutt.ly/bwDQ6Dnj . Про час заходу повідомлять додатково.



Переглядів: 436
Поширень: 0

Останні новини