З Вінниці на передову для військових спецпідрозділу ГУР вирушила партія допомоги: деталі та фото

Міська громада Вінниці виражає свою підтримку українським захисникам, які борються за свободу країни. Нещодавно, 22 грудня, мер Сергій Моргунов разом з представниками муніципалітету передали нову партію допомоги військовим спецпідрозділу ГУР. Цього разу надано 5 коптерів "Mavic", 5 тепловізорів, 10 тисяч хімічних грілок, 1 розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс та 40 термосів для їжі різної місткості. Також, в рамках роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, передано два автомобілі військовим. Ці заходи відображають пріоритети Вінницької міської ради, а саме безпеці та обороні.

Сергій Моргунов відзначив, що потреби військових постійно зростають, і наразі Вінниця надає допомогу 24 військовим частинам.

«Передаємо два автомобілі у межах роботи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу, тобто, це за кошти волонтерів та депутатів міської та обласної ради, – зазначив Сергій Моргунов. – Також передаємо БПЛА, мавіки, термоси, хімічні грілки, приціли та інше обладнання. І я вважаю, що вони стануть у нагоді на фронті. Щодо підтримки різної кількості військових частин, то вона збільшується. По факту ми взаємодіємо уже з 24 частинами та підрозділами».

Колишній депутат Вінницької міської ради, а наразі військовослужбовець, Володимир Торкотюк подякував за надану допомогу та зазначив, що Вінницька громада неодноразово підтримувала його підрозділ.

«Громада постійно допомагає нашому підрозділу. Ще з першого дня війни все, що нам потрібно, вона допомагає. Нам сьогодні передали 2 автомобілі, які потрібні для нашого підрозділу. Також передали БПЛА, зимові грілки й багато всього, що потрібно для мого особового складу», – зазначив Володимир Торкотюк.

Окрім того, військовослужбовці, на знак вдячності за підтримку, передали Вінницькій громаді бойові стяги.



Переглядів: 679
Поширень: 0

Останні новини