П'яний водій "Шкоди", який ледь не в'їхав в поліцейського "Пріуса" намагався довести, що сів у авто "погрітися"

22 листопада близько 18:30 патрульним в радіоефір надійшло орієнтування на автомобіль Skoda Superb, водій якого знаходиться в нетверезому стані. Цю автівку патрульні виявили на вулиці Данила Галицького і подали сигнал про зупинку, однак відповідної реакції від керманича не послідувало, він лише пришвидшився і почав тікати в напрямку вулиці Київської.

На вулиці Винниченка дорогу втікачеві перекрив екіпаж поліції охорони, в результаті чого водій Skoda Superb ледь не здійснив з ним зіткнення. Тікаючи, керманич ледь не спровокував ДТП і зі службовим Toyota Prius, якої чудом вдалось уникнути.

Врешті водій заїхав у двори будинків, зупинився і зробив вигляд, що опинився там випадково. «Я нікуди не їхав, весь час був вдома, а в машину сів, щоб погрітись» - таким було обґрунтування керманича-втікача, однак явні ознаки алкогольного сп’яніння він приховати не зміг.

Від освідування на місці та в медичному закладі 42-річний водій відмовився. Патрульні склали на нього ряд адмінматеріалів: за керування напідпитку, незупинку на вимогу поліцейських та численні порушення правил дорожнього руху.

Шановні водії! Не сідайте за кермо напідпитку. Всім відомо, що п’яний за кермом – потенційний вбивця. Щороку по всій країні трапляються сотні ДТП з вини саме нетверезих водіїв. Будьте свідомими! 



Переглядів: 2906
Поширень: 0

Останні новини