Пиво Кроненбург: які сорти варто спробувати

Французский бренд пива Kronenbourg відомий по всьому світу, його поставляють у більш ніж 70 країн. Його неперевершений смак та багатий асортимент напрацьовувався століттями, адже свою історію марка веде з 1664 року, і добилась значних успіхів у різних сферах. 

Как з’явилось пиво Кроненбург

Зараз марка належить датській корпорації Carlsberg Group, проте довгий час була сімейним підприємством. Її заснував Жеронімус Гатт, його німецьке коріння увіковічнене у назві – Kronenbourg. За правилами німецької граматики першою повинна бути буква С, проте скористались мовними правилами Германії. Це стало однією зі сходинок до успіху, і зараз Кроненбург можна замовити у будь-якому магазині. Франція не мала ніяких пивоварних традицій, зате з початку 20-го століття ця марка зайняла вагоме місце на світовому ринку. Була проведена повна реорганізація, а також почали рекламну кампанію. Дизайн етикетки постійно міняли, підбираючи найбільш ефективні кольори. Потім їх сорти отримали декілька нагород і бренд вийшов на міжнародний ринок.

Широка лінійка пива Kronenbourg

Компанія давно стала одним з найкрупніших французьких підприємств, адже на неї працюють декілька заводів. В ассортименті великий вибір смаків: пшеничне та фруктове, класичне та безалкогольне. Це лише короткий перелік напрямків, детальніше можна ознайомитись у маркеті MAUDAU. А поки про найкращі версії:

    Kronenbourg 1664. Світлий лагер, рецепт якого удосконалювали протягом століть. Став лідером продажів у Європі, основний напрям бренду. Blanc. Ароматний різновид у французькому стилі, проте у складі присутні ароматизатори. Це дещо знижує задоволення від вишуканого букету. Alcohol Free. Безалкогольний різновид з хмелевою гірчинкою та чітким солодовим шлейфом. Blonde Sans Alcool. некласичний лагер зі складним фруктовим смаком, якого добиваються змішуванням декількох сортів хмелю та солоду. Blanc Fruits Rouges. Пряне пиво с нотами коріандру и екзотичних фруктів. Відрізняється насиченим букетом та кольором. Fruits Rouges. Експерти визнали його смак ідеальним балансом між основними солодовими тонами та відтінками малини і бузини. має насичений рубіновий колір. Gold. Міцний лагер з вмістом алкоголю 6,1%. Завдяки додаванню смаженого солоду отримав присмак рому и тропічних фруктів. Millesime. Особливий рецепт включає тільки солод з останнього урожаю, тому солодова нота неймовірно яскрава. У букеті багато нюансів, як лакриця, мед, фрукти. Смак може відрізнятись у різних партій. Mure Myrtille. Освіжаючий пшеничний напій з чітким фруктовим букетом.

Також варто звернути увагу на інші сорти, які можуть мати смак маракуї, лайму, малини та лісових ягід. В класичний світлий лагер, який носить назву компанії, навіть додають фруктові соки для отримання яскравішого букету.


Переглядів: 870
Поширень: 0

Останні новини