Статуетки — ексклюзивний подарунок на свято

Вибрати, що подарувати людині, у якої все є, досить складно. Таких чоловіків і жінок зазвичай важко потішити чи здивувати практичними презентами. Краще знайти цінну річ, що прикрасить інтер’єр і милуватиме око. Вдалий варіант — декоративні статуетки. До того ж можна вибрати символічну річ, яка про щось нагадуватиме, асоціюватиметься з приємним і буде дорогою серцю.

Яку статуетку подарувати керівникові

Якщо потрібно купити цінний і цікавий подарунок шефу на день народження, Новий рік або інше свято, статуетка може стати вдалим вибором. Її можна поставити в кабінеті чи у вітальні вдома. Символічна річ прекрасно доповнюватиме інтер’єр і вказуватиме на бездоганний смак її власника.

Ось які подарункові статуетки можна вибрати для керівника:

статуетка «Шеф» від Vizuri у вигляді людини з головою лева, виконана з бронзи й базальту; латунна статуетка «Козак на коні» на мармуровій підставці; металева модель мотоцикла Harley 1957 року від Nitsche, виготовлена в стилі ретро; статуетка «Архістратиг Михаїл» з латуні Pandora висотою 33,5 см; бронзова скульптура «Тризуб» від українських художників братів Озюменків; Феміда статуетка з міді висотою 40 см від В’ячеслава Дідковського.

Колекційні статуетки доступні у великому виборі в інтернет-магазині Fama. Щоб знайти варіант, який сподобається керівникові, можна орієнтуватися на його сферу діяльності, життєві цінності й інтереси.

Символічні статуетки на подарунок

Якщо хочеться знайти не просто красивий, а й символічний подарунок на свято, можна купити статуетки в fama.ua у вигляді різноманітних тварин. Такі скульптури і статуетки мають прихований сенс, і це можна пояснити під час вручення презенту імениннику.

Ексклюзивні статуетки купити можна у вигляді мавпи, слона, лева, тигра, ведмедя, кролика, собаки, крокодила, змії та інших тварин. Так, мавпа символізує гострий розум і винахідливість, а також вважається оберегом від невдач. Крокодил дарує гарну інтуїцію у справах бізнесу, а ведмідь втілює потужну енергію, мужність і силу. Якщо хочеться зробити акцент на родині, можна вибрати в подарунок статуетку кролика, тому що він сприятливо впливає на стосунки в сім’ї та створює вдома теплу атмосферу. Собака захистить від ворогів і злих намірів, а кіт притягуватиме успіх і благополуччя.

Купити латунні й порцелянові статуетки, що здивують своєю ексклюзивністю та бездоганним виконанням, можна в інтернет-магазині подарунків Fama в Україні. Зробити замовлення на оригінальні вироби можна з доставкою в будь-яке місто: Київ, Одесу, Львів, Харків, Дніпро та ін.


Теги: подарунки

Переглядів: 586
Поширень: 0

Останні новини