Те, що повинен побачити й почути кожний! Rock MOZART Le Concert 9 грудня у Вінниці!

9 грудня о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського - неперевершена та грандіозна концертна версія всесвітньовідомої рок-опери Rock MOZART Le Concert!

Дві пристрасті, два кохання, чарівність та вічність…

Життя, що перетворилося на шалений рок-концерт під грім ударних!

Рок + Моцарт + великий симфонічний оркестр + хор + рок-бенд + 7 блискучих солістів!

Скуштувавши цей неймовірний коктейль, кожен із глядачів неодмінно захоче ще!

У концерті задіяно понад півсотні артистів!

Меломани та шанувальники яскравих видовищ будуть вражені ефектними костюмами, дивовижною сценографією, запаморочливим світловим шоу і новим звучанням безсмертної музики!

Разом з артистами глядачі зможуть пізнати злети й падіння, кохання та смерть великого генія-бунтаря, першого в історії рок-музиканта, неперевершеного композитора Вольфганга Амадея Моцарта.

Rock MOZART Le Concert – це сучасне бачення життя і музики великого генія Моцарта, бунтаря, справжнього рок-музикант свого часу, що повстає проти канонів і несправедливості.

У вересні 2009 року вся Франція покірно схилила голову перед скандальною, на перший погляд, взагалі авантюрною постановкою у стилі РОК про життя і творчість Моцарта. Саме тоді відбулась світова прем’єра у Парижі.

Рішучість авторів довела, що неможливе не тільки МОЖЛИВО, але ще й може бути УСПІШНИМ!

За час існування MOZART L'Opera Rock, постановку, яка стала першим мюзиклом у форматі 3D і отримала «діамантовий» статус за більш ніж 800 тисяч проданих копій альбому, відвідали мільйони глядачів.

Концертна версія Rock MOZART Le Concert, яку побачать вінничани та всі гості міста, вражає величчю й геніальністю музики, неймовірним поєднання 7 неповторних голосів, екстравагантністю головного героя та РОКовістю його супротивника.

Проникливе та водночас хвилююче звучання симфонічного оркестру, величні декорації та фантастичне світлове шоу!

Пориньте у чари прекрасної музики й першокласної сценічної гри 9 грудня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського на Rock MOZART Le Concert!

Як повідомляють організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ» - квитки на концерт от-от закінчаться!

Поспішайте придбати  у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницької Вежі, театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Універмагу» і «Магігранду» (2 поверх).

Замовити безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці можна за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.


Теги: концерти

Переглядів: 4956
Поширень: 0

Останні новини