Вінничан запрошують взяти участь у конкурсі грантів "Світлі Вчинки"

Конкурс Грантів «Світлі Вчинки»

Раді оголосити вже традиційний конкурс грантів "СВІТЛІ ВЧИНКИ"!

Даний конкурс відбувається в рамках тематичного фонду «Одна копійка». Метою фонду є допомога дітям, які перебувають у школах-інтернатах Вінницької області, дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей, обдарованій молоді нашої громади.

Метою самого конкурсу є активізація участі громадськості у соціальних проектах та створення сприятливих умов задля відчуття новорічно-різдвяних свят для дітей, молоді, людей поважного віку, сімей, які опинились в скрутних життєвих обставинах.

Пріоритетні напрямки проектів:

Створення довгострокових проектів чи програм, для мотивації до навчання та покращення показників навчання дітей, допомоги у виборі майбутньої професії, менторська підтримку дітей-вихованців сиротинців. Запровадження нових та цікавих форм роботи, які будуть давати позитивний ефект для виховання та навчання цільової аудиторії. Організація якісного дозвілля та проведення майстер-класів, тренінгів, культурно-розважальних програм, конкурсів, розваг, ігор для дітей та молоді які перебувають в школах-інтернатах, дитячих будинках, лікарнях і т. д. на території Вінницької області.

Максимальний розмір гранту 5 000 грн.

Бюджет конкурсу - 10 000 грн

Бюджет складається з благодійного внеску Промислової групи Vioil й Вінницького олійножирового комбінату, а також коштів зібраних через стаціонарні скриньки, які знаходяться у магазинах, ТЦ та аптеках міста!

Тривалість проекту – від 1 – 2 місяців. Реалізаія проекту має бути завершена до 31.01.18, звітний період триває до 20.02.18

Спеціальні умови до підготовки заявок на конкурс грантів

Заявки приймаються від некомерційних, громадських організацій та ініціативних груп у співпраці з громадською організацією чи благодійним фондом.

Проект може бути частиною довгострокової програми у відповідній сфері.
Заявка має чітко показувати цільову аудиторію проекту (наприклад, в якому саме дитячому будинку буде реалізовуватись проект).

Географія конкурсу: м. Вінниця та Вінницька область

Не розглядатимуться проекти: політичних та релігійних організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування, а також комерційних структур, ініціативних груп, які не надали лист про співпрацю від зареєстрованої ГО чи БФ.

Процедура подачі заявок і надання грантів:

Для участі в конкурсі необхідно підготувати і подати заявку на грант за аплікаційною формою фонду «Подільська громада». Працівники фонду консультують заявників і надають загальну інформацію, щодо написання проектів. Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради, до складу якої входять відомі суспільні діячі міста Вінниці, фахівці, представники ЗМІ, члени та Наглядової ради фонду «Подільська громада».

Прийом заявок триває до 28 листопада 2018 року.

Заявку можна знайти на сайті gromada.vn.ua.

Заявку надсилайте на podolfond@ukr.net.


Переглядів: 2217
Поширень: 0

Останні новини