Безпеку громадян під час святкування різдвяно-новорічних свят забезпечить близько 30 тисяч поліцейських

У період Різдвяних та Новорічних свят 30 тисяч поліцейських будуть відповідальні за забезпечення безпеки громадян. Від початку війни вони працюють в підвищеному режимі, розгорнуті ситуаційні центри. Щоденно на службу виходить близько 7000 нарядів поліції, або 21 тисяча поліцейських, що є збільшенням порівняно з періодом до російського вторгнення.

"До повномасштабного вторгнення росії в середньому на добу заступало на службу 4500 нарядів поліції, зараз - близько 7000 нарядів, це близько 21 тисячі поліцейських", - зазначено в повідомленні.

Іван Вигівський зазначив, що всі поліцейські наряди будуть переміщені та приближені до місць, де встановлені святкові ялинки та проводяться релігійні заходи. Також він підкреслив заборону використання феєрверків та салютів:

«Вибухів, впевнений, всім і так вистачає. Минулого року у нас було декілька фактів запуску феєрверків – особи були встановлені та притягнуті до кримінальної відповідальності, провадження скеровані до суду», - додає Голова Національної поліції України.



Переглядів: 404
Поширень: 0

Останні новини