Таро прогноз за картою дня на 29 грудня: день нового початку

29 грудня - це час підведення підсумків і планування на майбутнє. Карти Таро показують, що цей день буде для всіх знаків зодіаку днем нового початку.

Овен

Для Овнів карта Диявол означає, що вам доведеться зіткнутися з деякими своїми темними сторонами. Це може бути час, коли ви зможете визнати свої страхи і переживання і почати працювати над ними.

Телець

Для Тельців карта Імператор означає, що ви відчуєте себе сильними і впевненими. Це чудовий день для того, щоб взяти на себе нові зобов'язання і досягти своїх цілей.

Близнюки

Для Близнюків карта Смерть означає, що ви закінчите один етап свого життя і почнете новий. Це може бути час розставання з минулим і руху вперед.

Рак

Для Раків карта Сила означає, що ви виявите в собі внутрішню силу і здатність долати труднощі. Це чудовий день для того, щоб впоратися з будь-якими проблемами, які вас турбують.

Лев

Для Левів карта Зірка означає, що ви отримаєте натхнення і надію на майбутнє. Це чудовий день для того, щоб почати нові проекти і мрії.

Діва

Для Дів карта Місяць означає, що ви будете відчувати себе чутливими і інтуїтивними. Це чудовий день для того, щоб провести час наодинці з собою і своїми думками.

Терези

Для Терезів карта Суддя означає, що вам доведеться прийняти важливе рішення. Це може бути час, коли ви будете зважувати всі за і проти, перш ніж зробити вибір.

Скорпіон

Для Скорпіонів карта Смерть означає, що ви закінчите один етап свого життя і почнете новий. Це може бути час розставання з минулим і руху вперед.

Стрілець

Для Стрільців карта Світ означає, що ви досягнете успіху в своїх цілях. Це чудовий день для того, щоб відсвяткувати свої досягнення.

Козеріг

Для Козерогів карта Папа означає, що ви отримаєте мудру пораду від когось, хто старше і досвідченіший за вас. Це чудовий день для того, щоб попросити допомоги і підтримки.

Водолій

Для Водоліїв карта Місяць означає, що ви будете відчувати себе чутливими і інтуїтивними. Це чудовий день для того, щоб провести час наодинці з собою і своїми думками.

Риби

Для Риб карта Сила означає, що ви виявите в собі внутрішню силу і здатність долати труднощі. Це чудовий день для того, щоб впоратися з будь-якими проблемами, які вас турбують.

День 29 грудня - це день нового початку. Карти Таро показують, що цей день буде для всіх знаків зодіаку днем ​​позитивних змін і можливостей.


Переглядів: 331
Поширень: 0

Останні новини