Як Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб підтримував військових у 2023 році

Упродовж 2023 року Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб регулярно передавав захисникам бойові та розвідувальні безпілотники, автомобілі, зокрема спецтранспорт, мобільні прально-лазневі комплекси, зарядні станції, генератори, буржуйки, тепловізори, приціли та багато іншого, без чого не обійтись на передовій. 

Це відзначив очільник Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий на останньому пленарному засіданні року. Згідно з ухваленим раніше рішенням МКГШ, основні принципи і пріоритети діяльності Вінницьких органів влади у воєнний час — це безпека та оборона, стійкість, турбота.

Окрім допомоги військовим, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб також дбає про малечу, що зараз особливо сильно потребує турботи.  Це діти захисників та захисниць України, діти з числа внутрішньо переміщених осіб, діти з багатодітних сімей та діти-сироти або напівсироти.

Завдяки зусиллям засновників, координаторів та партнерів МКГШ у 2023 році зміг зробити свій внесок у наближення Перемоги, допомогаючи тим, хто за неї сьогодні безпосередньо бореться.

Нагадаємо, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб був створений у відповідь на виклики повномасштабної війни головами Вінницької міськради  та облради Сергієм Моргуновим та Вячеславом Соколовим. Очолити МКГШ погодився Прем’єр-міністр України у 2016-2019 роках Володимир Гройсман.



Переглядів: 317
Поширень: 0

Останні новини