У Вінниці замінили 7 тисяч енергозатратних вуличних ламп на нові енергоощадні LED-світильники: деталі

Спеціалісти МКУП «Міськсвітло» успішно завершили процес заміни 7 тисяч застарілих та енергозатратних ламп на нові LED-світильники в рамках проєкту з модернізації вуличного освітлення. Ці нові світильники відрізняються високою енергоефективністю та довшим терміном служби. Представники департаменту міського господарства наголошують, що основна мета цього заходу - покращення безпеки для транспортного та пішохідного руху, відповідаючи таким чином пріоритетам та принципам Вінницької міської ради, зокрема безпеці.

Цього року заміна вуличних ліхтарів відбулася на більше ніж 200 вулицях Вінницької міської територіальної громади, зокрема на вулицях Київській, Коцюбинського, Лебединського, С.Зулінського, 600-річчя, Р.Скалецького, Князів Коріатовичів, Привокзальна, Л.Лук’яненка, Гетьмана Мазепи та інших.

Працівники МКУП «Міськсвітло» виконали всі завдання щодо модернізації вуличного освітлення за цьогорічним планом, як повідомили фахівці департаменту міського господарства ВМР.

«Працівники МКУП «Міськсвітло» замінили сім тисяч енергозатратних вуличних ламп на нові енергоощадні LED-світильники, як і планувалось на цей рік. Заходи з енергоощадності в умовах воєнного стану є надзвичайно актуальними. Адже ворог, у будь-який момент може відновити терористичні обстріли критичної інфраструктури України. Окрім економії електроенергії, сучасні світлодіодні світильники значно покращать якість вуличного освітлення, що значною мірою убезпечить транспортний та пішохідний рух», – зазначив директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.



Переглядів: 424
Поширень: 0

Останні новини