Військовим, що захищають небо над Вінниччиною надіслали нову партію технічного обладнання

Підтримка військовослужбовців визначена як основний пріоритет Вінницької міської ради. Учора, 1 січня, в перший день нового року представники муніципалітету передали 10 тепловізорів та 10 "бандера пауер" воїнам, які стоять на охороні повітряного простору над Вінниччиною та протистоять можливим російським загрозам.

“Ми посилюємо можливості Збройних Сил України і ця робота відбувається на регулярній основі. Початок нового року – не виключення. Цій військовій частині ми передали 10 тепловізорів та 10 “Бандера пауер”, необхідних для ефективнішої роботи вогневих груп. Ми на постійній основі комунікуємо з оборонцями і допомагаємо закривати потреби. Таке підсилення дуже важливе і ми будемо продовжувати нарощувати цю допомогу”, – сказав Андрій Очеретний.

Військові повідомили, що завдяки технічному обладнанню, яке було передано міською радою разом із громадою Вінниці напередодні, минулої ночі вони успішно відпрацювали ворожі цілі.

“Дякуємо і Вінницькій громаді, і всім небайдужим людям, які долучаються до зборів для військових. Така техніка наближає Перемогу. Разом ми повинні побороти ворога”, – сказав військовий.

Серед присутніх під час передачі був координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов.



Переглядів: 497
Поширень: 0

Останні новини