Що відомо про наслідки ракетного обстрілу Києва та Харкова: ДСНС оприлюднили інформацію та фото

Українська земля вкотре здригається від масованого обстрілу. Житлові будинки, складські приміщення та критична інфраструктура - росія вкотре б'є у властивій їй терористичній манері. ДСНС України повідомляють про наслідки обстрілів у Києві та Харкові.

Внаслідок атаки постраждали різні райони Києва: 

Солом'янський район:

Загоряння в житловому будинку.  Рятувальники деблокували 17 осіб, врятували 57 осіб та евакуювали 134 людини. На даний момент відомо про 27 потерпілих та 1 загиблу жінку похилого віку, що загинула в кареті невідкладної медичної допомоги. Рятувальники локалізували пожежу, триває ліквідація.

Подільський район:

Внаслідок пожежі спалахнули складські приміщення за різними адресами. Є інформація про пожежу в двух автосалонах. Рятувальники приборкали полум'я на  загальній площі 300 кв. м. Повністю згоріло 29 автомобілів та пошкоджено 5 автомобілів. Також є інформація, що пошкоджено газопровід та водопровідну трубу. На місці події працюють відповідні служби.

Святошинський район:

   Відомо про загоряння ворожих уламків на території нежитлової забудови. Рятувальники повідомляють, що площа пожежі становить 5 кв.м. Наразі її ліквідовано. 

 Оболонський район:

  Сталося загоряння в складському приміщенні площею 2000 кв.м. Пожежу локалізували, триває ліквідація.

Печерський район:

  Повідомляють про незначні займання у двох недобудовах. Рятувальники ліквідували пожежу.

 Деснянський та Голосіївський райони:

  Відомо про загоряння уламків на відкритих територіях. Усі пожежі ліквідовано.

На місцях подій працюють 265 рятувальників та 55 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Ліквідація ворожого обстрілу триває, інформація оновлюється.

Відома інформація про численні руйнування Харкова: 

У місті внаслідок масштабної ракетної атаки сталися три пожежі та значні руйнування цивільної інфраструктури. Пошкоджено складське приміщення, кіоск, речі в підвалі одного з житлових будинків, а також легкові автомобілі. Також відбувся витік газу через пошкоджену газову трубу.

За попередніми даними, одна людина загинула, а загальна кількість постраждалих наразі складає 41 особу. Інформація про загиблих та постраждалих уточнюється.



Переглядів: 541
Поширень: 0

Останні новини