Для підсилення безпеки та боєздатності військових на Східному напрямку, з Вінниці відправили чергову партію допомоги

Учора, першого січня, представники Вінницької міської ради разом із громадою передали спеціальне обладнання для бійців однієї з військових частин Національної гвардії України, що значно підвищить їхню бойову ефективність. Зокрема, надано 5 тепловізорів, 4 зарядні станції "Бандера пауер" та два безпілотні авіаційні комплекси.

Заступник міського голови Андрій Очеретний підкреслив, що це обладнання, яке було придбане за сприянням Вінницької міської ради та громади, буде великим внеском у збереження життя українських воїнів під час бойових дій.

“Відповідний запит на передачу обладнання подало командування однієї з військових частин Нацгвардії, де служить багато людей з Вінниці та області. Наші бійці вже випробовували таку техніку, вона показала себе достойно. Дуже приємно, що український виробник дослухається до наших Захисників і адаптує функціонал обладнання відповідно до їх потреб, – сказав Андрій Очеретний. – Хай працює на користь нашій армії! Чекаємо на Захисників та Захисниць вдома – здоровими, неушкодженими і з Перемогою”.

Координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Теймур Абушов, учора взяв на себе відповідальність за передачу допомоги військовим, координуючи процес передачі. Він наголосив, що у 2024 році планується збільшення обсягів передачі необхідного обладнання для українських бійців. Головним пріоритетом громадського бюджету на цей рік є безпека та оборона, і на ці цілі виділено майже мільярд гривень.

Офіцер, якого називають "Келлер", повідомив, що це вже не перший раз, коли Вінницька міська рада спільно з громадою передає допомогу військовій частині, де він і його побратими знаходяться на службі.

“Ми несемо велику відповідальність перед українським народом. Це обладнання справді ефективне і ми вдячні за таку підтримку з боку міської влади Вінниці та громади. Перш за все, ми повинні вирвати Перемогу, яка нам так необхідна. Україна затвердила себе лідером і ми маємо втримати це реноме”, – наголосив “Келлер”.



Переглядів: 539
Поширень: 0

Останні новини