У Вінниці ввели в експлуатацію нову диспетчеризовану блочно-модульну газову котельню: деталі

Працівники комунального підприємства "Вінницяміськтеплоенерго" продовжують впроваджувати заходи щодо зменшення енерговитрат та підвищення енергоефективності на підприємстві. У поточному опалювальному сезоні тепловики ввели в експлуатацію нову диспетчеризовану блочно-модульну газову котельню в одному із мікрорайонів міста. За даними підприємства, цей захід дозволить зменшити теплові втрати при транспортуванні і покращити якість надання послуг з теплопостачання для мешканців, - повідомляє Вінницька міська рада.

Крім того, працівники "Вінницяміськтеплоенерго" наголошують, що введення в експлуатацію нової котельні дало можливість припинити використання понад 3 кілометрів зношених теплових мереж.

«Ми постійно працюємо в напрямку енергоефективності та впроваджуємо заходи направлені на зменшення споживання енергоресурсів. Також задля зменшення втрат теплової енергії при її транспортуванні і, як наслідок, зменшення витрат підприємства, та задля забезпечення сталого теплопостачання мешканцям цього мікрорайону, було прийняте рішення встановити блочно-модульну котельню в рамках інвестиційної програми підприємства», – зазначає генеральний директор КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Максим Білик.

У департаменті міського господарства ВМР наголошують, що впровадження заходів з енергоощадності та енергоефективності є вкрай важливими, тим більше в умовах війни.

«Всі ми розуміємо з ким воює наша країна. Варто згадати лише зиму минулого року, коли ворог завдавав терористичних ударів по енергетичній інфраструктурі України, тим самим залишаючи звичайних громадян без світла та тепла. Існує ймовірність того, що він в будь-який момент може відновити такі терористичні дії. Саме тому Вінницька міська рада продовжує робити все для того, аби бути готовими до можливих блекаутів та надзвичайних ситуацій», – зазначає директор департаменту міського господарства ВМР Роман Фурман.



Переглядів: 451
Поширень: 0

Останні новини