Як минула ніч в Україні: влучання, руйнування та потерпілі (деталі)

Сьогодні вранці, російські війська здійснили ракетні атаки на чотири регіони України. Атаки призвели до загибелі однієї людини і численних потерпілих, - повідомляє ДСНС України.

У Запоріжжі, рятувальники та поліція працюють на шести локаціях, де ракети вразили житлові райони. За попередньою інформацією постраждало троє осіб.

У Дніпропетровській області, внаслідок вибуху перевернулося маршрутне таксі у Новомосковську. З нього самостійно вибрались 8 пасажирів, але 20 людей, включаючи 4 дітей, звернулись за медичною допомогою. Також пошкоджені житлові будівлі.

У Криворізькому районі зруйнований приватний будинок, призвівши до загибелі однієї людини. Є ймовірність, що троє людей можуть перебувати під завалами після знищення приватного будинку в Кривому Розі. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр.

В Харківській області, за попередніми даними, окупанти обстріляли Харків щонайменше чотири рази. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала.

Від атак постраждало і місто Зміїв. Зруйновано приватний будинок.  Рятувальна операція щодо визволення людей з-під завалів триває. Наразі визволено двох людей, ще одна людина може бути заблокована.

У Хмельницькій області пролунало кілька вибухів, і на місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські. Інформація щодо постраждалих уточнюється.



Переглядів: 355
Поширень: 0

Останні новини