"Нова пошта" змінює назву: що цьому передувало і якою буде нова назва

Починаючи з 2001 року, Нова пошта успішно функціонує на ринку України і постійно розширює свою сферу діяльності, створюючи нові компанії та продукти. У складі групи компаній Нова пошта представлені NovaPay, яка надає можливість клієнтам відкривати рахунки, Nova Digital, що пропонує передові IT-рішення для ефективного захисту від кібератак, і Nova Global, яка забезпечує надійну доставку з різних континентів. Крім того, сама компанія Нова пошта не обмежується лише послугами доставки, а також надає фулфілмент, фрахтові перевезення і успішно працює в Європі.

“Основна мета групи NOVA — забезпечити легку доставку будь-чого для життя та бізнесу. Наразі це посилки, гроші та технології, але ми не збираємося зупинятися на цьому. Усі компанії NOVA реалізують спільну стратегію і керуються одними цінностями: Fast – Easy – Safe – Human – Tech – Growth” - коментує співвласник групи NOVA Вячеслав Климов.

Група компаній NOVA складається з наступних компаній: 

Нова пошта в Україні пропонує широкий спектр послуг, включаючи доставку документів, посилок та великих вантажів, а також фрахтові перевезення та фулфілмент. З її мережею, що налічує 11 400 відділень та 15 500 поштоматів, компанія забезпечує швидку доставку по всій Україні.  Nova Post Europe надає повний спектр логістичних послуг в Європі, а також між ЄС та Україною, маючи представництва в 11 країнах.  NovaPay, небанківська установа,яка розвиває власну міжнародну платіжну систему та надає фінансові послуги приватним клієнтам та бізнесу.  Nova Global спеціалізується на глобальному ринку електронної комерції та співпраці з міжнародними маркетплейсами. Завдяки цьому українські споживачі можуть замовляти товари з інтернет-магазинів у Північній та Південній Америці, Азії, Великобританії з доставкою через Nova Post. Для українських бізнесів це відкриває можливості для виходу на нові ринки. Supernova Airlines забезпечує швидку  доставку із будь-якої точки світу. Nova Digital виробляє високотехнологічне програмне забезпечення.

"Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів — NOVA", - зазначається у повідомленні. 



Переглядів: 347
Поширень: 0

Останні новини