На Вінниччині чоловік вчинив самогубство, підірвавши себе гранатою у власній спальні

7 січня у Козятині сталася трагедія. Близько сьомої години вечора, в дев'ятиповерхівці в центрі міста, по Грушевського, 23, прогримів вибух.

У поліції дали офіційну інформацію — 43-річний козятинчан, перебуваючи за місцем проживання, в спальній кімнаті підірвав бойову гранату.

Відомо, що у квартирі під час вибуху перебувала дружина потерпілого та син. Вони — не постраждали

Що ж стосується самого чоловіка, який підірвав бойову гранату, за словами заступника начальника Відділення поліції №2 Хмільницького районного відділу поліції Дмитра Микитюка, це житель Козятина, 1980 року народження. Від початку повномасштабного вторгнення проходив службу в ЗСУ до червня 2023 року. З червня 2023 року був звільнений в запас.

— Внаслідок вибуху він отримав тілесні ушкодження у вигляді ампутації правого передпліччя, часткову ампутацію лівої кисті, множинні рвані рани обличчя, рвана рана правого та лівого стегна та обох стоп. Через отримані травми він загинув на місці події, — прокоментував Дмитро Микитюк. 

Слідчі козятинського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України, частина 1 з позначкою «Самогубство».



Переглядів: 364
Поширень: 0

Останні новини