Юрій Ігнат надав нові деталі про збитий Іл-22

Літак Іл-22, який був збитий українськими військовими над Азовським морем 14 січня, мав можливість долетіти до аеродрому, проте завдані пошкодження не дозволяють провести ремонт та відновлення.

Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

"Схоже, Іл-22 таки дотягнув до Анапи. Живучий гад. Але, як бачите, корито "восстановлению не подлежит". Тому, як не крути, ціль знищена, реанімація не допоможе! Літак горів, серед екіпажу є поранені, сподіваюсь і 200-ті", - зазначено в повідомленні.

Літак А-50, який використовується для дальнього радіолокаційного виявлення був основним об'єктом для ураження Повітряними Силами. До цього часу знищення цього літака виглядало як надважке завдання. 

"Літак дальнього радіолокаційного виявлення. А-50 був і є пріоритетною ціллю для нас. І до сьогоднішнього дня знищення цього борта здавалось непосильним завданням для Повітряних Сил. А тут ще й Іл-22 (повітряний командний пункт) попав під роздачу! Одразу дві "жирні" цілі за один раз", - пише речник та додає, що пишається службою в Повітряних Силах ЗС України!



Переглядів: 328
Поширень: 0

Останні новини