Нетверезий вінничанин на викраденому Chevrolet розтрощив припарковані авто

Нетверезий вінничанин на викраденому Chevrolet вчинив ДТП – розтрощив припарковані авто. Поліція затримала підозрюваного, а автомобіль помістила на арештмайданчик.

Про це інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

До обрання запобіжного заходу затриманий перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. За незаконне заволодіння транспортним засобом йому загрожує до 5 років ув’язнення, - йдеться у повідомленні.

14 січня близько 23.40 на спецлінію 102 звернувся 35-річний чоловік з повідомленням про викрадення його автомобіля Chevrolet Lacetti. На місці події поліцейські з’ясували, що заявник перебував у компанії знайомих, з якими разом вживали алкогольні напої. Потім власник авто відлучився, чим і скористався один із присутніх.

За інформацією слідства, розшукали 26-річного зловмисника патрульні поліцейські за орієнтуванням у ході спеціальної поліцейської операції. Він знаходився поблизу однієї з зупинок громадського транспорту обласного центру. Результат освідування чоловіка показав наявність в його організмі 1,93 проміле алкоголю. Також правопорушник розповів співробітникам поліції, що дорогою не впорався з керуванням й допустив зіткнення з припаркованими авто Chevrolet та Ford, після чого кинув викрадений автомобіль на місці автоаварії та пішов.

Чоловіка затримали слідчі Відділу поліції №1 Вінницького районного управління у процесуальному порядку. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Також поліцейські склали відносно затриманого адміністративні матеріали за фактом ДТП та керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Автомобіль помістили на арештмайданчик.



Переглядів: 422
Поширень: 0

Останні новини