Ще одна партія необхідної техніки вирушила на фронт: що туди увійшло

Вінницька громада продовжує надавати підтримку українським Захисникам та Захисницям, забезпечуючи їх необхідними засобами для виконання бойових завдань та захисту територіальної цілісності України. Це відповідає принципам Вінницької міської ради та важливому пріоритету – "Безпека та оборона". Наприклад, сьогодні, 15 січня, міський голова Сергій Моргунов передав десять тепловізорів бійцям одного з військових підрозділів.

Очільник громади підкреслив, що разом із Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом Вінницька міська рада надає підтримку близько тридцяти різним підрозділам.

«Запитів дуже багато, тому з першого січня ми оголосили достатньо великий блок тендерів для закупівлі аналогічних засобів. Також ми розширюємо спектр цього обладнання, тому що є запити іншого характеру. Але найголовніше, щоб всі ці засоби дійсно приносили користь нашим хлопцям та захищали їхні життя», – додав Сергій Моргунов.

Колишній міністр культури України, а нині військовослужбовець Євген Нищук подякував за допомогу та зазначив, що вона стане у великій нагоді нашим Захисникам та Захисницям.

«Ми дуже дякуємо Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабу, який відгукується та допомагає нам. Зараз у тій частині, де ми несемо службу, є вторгнення ДРГ, через які страждають не лише військові, а й мирні мешканці. Тому ми маємо посилити боротьбу, а для цього нам потрібні сучасні засоби, власне якими і є ці монокуляри. У погану погоду вони дають можливість нам виявити ворога і таким чином зберегти життя як мирних мешканців, так і наших побратимів», – зазначив Євген Нищук.

У департаменті цивільного захисту ВМР зазначають, що їх фахівці й надалі працюють із запитами від військовослужбовців та продовжують вивчати їхні потреби.

«Ми продовжуємо підтримувати наших військовослужбовців засобами, які допомагатимуть їм виконувати бойові завдання. У цій партії ми передаємо їм тепловізори українського виробництва, якість яких уже перевірена на фронті. Зокрема, вони можуть забезпечити видимість на майже два кілометри», – зазначає директор департаменту цивільного захисту ВМР Олег Парфілов.



Переглядів: 371
Поширень: 0

Останні новини