4 продукти, які подарують вам заряд бадьорості

Кава - це не єдиний продукт, який може забезпечити організм додатковою енергією. Однак, на відміну від популярного напою, який стимулює, ці чотири продукти не викликають "розхитування" нервової системи. Про це пише arguments.kyiv.ua.

4 Продукти для Оптимального Рівня Енергії Протягом Дня:

    Банани: Банани є відмінним джерелом клітковини, жирних кислот, вітамінів групи В і вітаміну С. Вони допомагають запобігти втомі завдяки наявності електролітів, таких як кальцій, магній, фосфор, калій та натрій. Банани є корисним джерелом електролітів для запобігання зневодненню.

    Насіння чіа: Насіння чіа, які включають вуглеводи, клітковину і корисні жири, є ідеальним джерелом тривалої енергії. Дослідження показали, що спортсмени, які вживають насіння чіа, отримують майже таку ж енергію, як і ті, хто вживає спортивні напої.

    Зелений чай: Замість кави можна випити зелений чай. Він є більш здоровою альтернативою кави і може забезпечити необхідний заряд енергії без побічних ефектів. Зелений чай містить вітаміни А, В, С і Е, поліпшує кровообіг і обмін речовин.

    Горіхи: Вживання горіхів у їжу може допомогти запобігти млявості після обіду, оскільки вони містять білок, який стабілізує рівень цукру в крові.



Переглядів: 505
Поширень: 0

Останні новини