Відбулось перше засідання журі з проведення обласного конкурсу журналістських робіт

На даний конкурс подано 69 журналістських робіт. Конкурс "Моя Вінниччина" проводиться в 3-х номінаціях: «Краща стаття», «Краща онлайн-публікація» та «Кращий радіо- або відеоматеріал». За підсумками проведення конкурсу будуть визначені переможці, які отримають грошові премії. Переможці конкурсу у кожній номінації нагороджуються дипломами і грошовою винагородою у розмірах 10 тис грн.. за 1 місце, 6 тис. грн. – 2 місце, 3 тис. грн. – 3 місце.

До участі в допускалися матеріали, оприлюднені у поточному році. Кожен учасник мав можливість подати до трьох конкурсних робіт і брати участь лише в одній номінації.

В підсумку засідання прийнято рішення призначити наступне зібрання на 11 грудня поточного року. До того часу журі мають ознайомитись із поданими матеріалами та виставити оціночні бали.

Для інформації:

Обласний конкурс журналістських робіт «Моя Вінниччина» запроваджено Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Положення та склад конкурсної комісії про обласний конкурс затверджено наказом директора Департаменту від 04.06.2018 р. №17-ОД.  Метою є посилення уваги журналістів до глибокого і об’єктивного висвітлення питань економіки і політики, соціальних проблем тощо. Прийом конкурсних робіт проводився з 6 червня по 12 листопада поточного року.

Фінансування конкурсу здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету відповідно до Регіональної  програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій  області на 2016 - 2018 роки, затвердженої рішенням 4 сесії обласної ради 7 скликання



Переглядів: 2611
Поширень: 0

Останні новини