У Вінницькому районі затримали підозрюваного у вбивстві жителя Гнівані

У ході конфлікту зловмисник завдав чисельних ножових поранень знайомому, потім витяг його тіло з будинку на вулицю та пішов знищувати сліди злочину. За вбивство йому загрожує до 15 років за ґратами, як пише вінницька поліція.

22 січня ввечері до поліції надійшло повідомлення від перехожого, що на одній з вулиць міста Гнівань він виявив тіло 68-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Працівники слідчо-оперативної групи відділення поліції №2 Вінницького райуправління встановили, що до вбивства причетний 70-річний місцевий житель, знайомий потерпілого. Розшукали та затримали фігуранта за місцем проживання.

За інформацією слідства, під час спільного вживання алкоголю вдома у затриманого між чоловіками виникла суперечка в ході якої зловмисник ножем наніс численні ножові поранення опоненту. Від отриманих тілесних ушкоджень той загинув. Після вбивства домовласник витягнув тіло з будинку на вулицю, одяг, в якому був під час злочину, спалив та вимив сліди крові в оселі.

Фігурант затриманий у порядку статті 208 КПК України. Слідчі за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

Досудове розслідування триває.



Переглядів: 661
Поширень: 1

Останні новини