Думка британського боксера Чісора про майбутній бій за звання чемпіона світу

Думка британського боксера Чісора про майбутній бій за звання чемпіона світу

1win – це відома у всьому світі букмекерська контора, яка приймає ставки на спорт з високими коефіцієнтами та робить прогнози на результат спортивних подій. На сайті 1win можна отримати вітальний бонус на депозит для нових клієнтів, який збільшує суму поповнення рахунку на 200%, що дає змогу зробити більшу ставку на подію.

Прогноз на майбутній бій від Чісора

Знаменитий британський спортсмен у надважкій вазі Дерек Чісора висловив свою компетентну думку про майбутній бій за титул чемпіона світу між українцем Усиком та британцем Ф'юрі.

Сьогодні Чісора не може виділити фаворита майбутньої зустрічі на рингу, адже обидва спортсмени сильні та розумні, при цьому Дерека зустрічався на рингу і з українцем, і з британцем.

Днями Чісора зустрічався з Олександром Усиком. Тренувальні збори будуть короткими для кожного з них. Вони спробують упіймати ритм і намагатимуться робити все так, як має бути. Однак це буде важкий поєдинок, у якому кожен боксер може зазнати численних травм.

Крім цього, контракт на бору вже підписано, але було перенесено його дату. Зараз обидва боксери старанно тренуватимуться, тому поки що неможливо передбачити результат події.

Тайсон Фьюрі зараз потребує якоїсь мотивації до дії, оскільки останній поєдинок був далеко неперспективним, хоч і завершився перемогою. Він просто став переможцем. Тайсон під час бою побував у нокдауні в результаті отриманого удару з боку суперника, але повернувся і зміг завершити його перемогою. Звичайно, у кожного бувають невдалі робочі будні, це природно. Але бокс – це виняток із правил, тому що ти не зможеш здобути перемогу в невдалий день.

Коли пройде поєдинок?

Нову дату супербою між Усиком і Ф'юрі за титул чемпіона світу було перенесено на початок 2024 року. Час поєдинку вже узгодили та бій призначено на 17 лютого. Місцем зустрічі боксерів стала Саудівська Аравія.

Приводом для перенесення дати стала важка зустріч на рингу між Ф'юрі та Нганну, яка відбулася наприкінці жовтня 2023 року. Під час бою Тайсон все ж таки зміг здобути перемогу над екс-чемпіоном UFC, навіть опинившись у нокдауні в третьому раунді.

Однак у контракті на зустріч між Усиком та Ф'юрі зазначено пункт про обов'язковий реванш. Це є гарантією того, що швидше за все боксери у 2024 році зустрінуться на рингу двічі.

Найкращі бонуси 1win БК для ставок

Сьогодні на ринку беттинг представлено досить багато різних букмекерів, кожен з яких намагається залучити на свою платформу якомога більше клієнтів, пропонуючи їм найкращі умови для ставок та різноманітні бонуси.

1win офіційний сайт букмекера – це популярний майданчик, який затребуваний у беттерів завдяки вигідним акціям та бонусам, а також високим коефіцієнтам на ставки. 1 Win щедро зустрічає новачків, надаючи їм ексклюзивний бонус на депозит. А для постійних клієнтів діє своя програма заохочень, за допомогою якої гравці можуть збільшити банкролл.

Також для всіх гостей 1 вин передбачений бездепозитний бонус за встановлення мобільного додатка на смартфони на базі Android та iOS. Крім цього, на платформі діє кешбек-бонус та програма лояльності. А завдяки високим коефіцієнтам на ставки на спорт та експертним прогнозам на результат подій 1 вин щодня відвідують тисячі користувачів.


Переглядів: 319
Поширень: 0

Останні новини