Не поступаються енергією малечі: для відвідувачів Терцентру організували катання на тюбах

За інформацією Вінницької міської ради, учора, 23 січня, у Тюбінг-парку Vinny Land зібралися гості з Терцентру, щоб спробувати екстремальне катання на снігових гірках. 20 жінок віком 60+, не поступаючись енергією молодшим, веселилися, катаючись на "плюшках".

Завідувачка відділенням денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування, Вікторія Вдовцова, зазначила, що катання на тюбах для підопічних Терцентру стало щорічною традицією. Літні відвідувачі закладу  кожної зими з нетерпінням очікують цей день. Важливо відзначити, що керівництво тюбінг-парку Vinny Land пішло на зустріч підопічним Терцентру і надало можливість кататися за пільговою ціною.

«У Вінницькому Терцентрі ми намагаємося організовувати різноманітне дозвілля для відвідувачів. Зокрема, позитивно ставимося до активних видів відпочинку. У теплу пору року відвідувачі полюбляють велоспорт та скандинавську ходу. Взимку улюбленим дозвіллям стало катання на тюбах. Оскільки підопічні вже неодноразово питали, коли ж ми знову підемо кататися, вирішили організувати захід саме сьогодні. Варто зазначити, що відвідувачі Терцентру завжди активні та радо беруть участь у різних заходах, а також благодійних ініціативах на підтримку ЗСУ», – розповіла Вікторія Вдовцова.

Жвавості та ентузіазму літніх екстремалок можна позаздрити. Хоча багато з них вперше опановували схили тюбінг-парку та трохи хвилювалися, повертались до гірок знову і знову. Та зізнавалися, що наступного разу мріють прийти сюди знову – уже з онуками.

«Влітку я часто тут відпочиваю, гуляю лісом та поблизу води. Тут дуже гарне місце. Завжди заглядала на гірку, тому й пообіцяла собі: обов’язково взимку покатаюся тут. Чудово, що Територіальний центр організував таке дозвілля і я змогла взяти у ньому участь. Це чудові враження та позитивні емоції», – зазначає 64-річна пані Надія, відвідувачка Терцентру.

З нею повністю згодна і колега по Терцентру – 71-річна Галина. Про свої враження розповідає одним словом: «Кайф!» і пояснює, що катання на тюбах дозволило їй розслабитися, забути про побутові справи і проблеми та відчути себе по-справжньому щасливою.



Переглядів: 358
Поширень: 0

Останні новини