До Вінниці з робочим візитом прибула делегація США: хто прибув та з якою метою

Як повідомляє міська рада, учора, 23 січня, у Вінницю прибула делегація іноземців з міжнародної консалтингової фірми Baker Global Advisory Даглас Бейкер та Ед Уїлсон зі США, а також керівник відділу міжнародного розвитку бізнесу будівельної компанії Tesla Югослав Каріч. Вони прибули для зустрічі з міським головою Вінниці, Сергієм Моргуновим, з метою обговорення викликів, які стали актуальними для Вінницької громади через війну, а також для розробки механізмів підтримки міста.

Під час зустрічі голова міської ради представив потенціал громади та досягнення у сферах інфраструктурного, економічного та соціального розвитку. Також було зазначено, що муніципалітет має стратегічне бачення для подальшого росту, проте в даний момент акцент робиться на оперативному реагуванні на виклики, пов'язані з війною.

«Наші гості висловили підтримку Україні у війні з російським агресором. Під час зустрічі говорили про підсилення гуманітарної допомоги для Вінниці, а також про залучення інвестицій у відбудову та повоєнне відновлення громад нашої держави. Тисячі об’єктів інфраструктури по всій Україні зараз знищені, є руйнування й у Вінниці. Ми обговорили виклики, з якими зіткнулися через війну, і серед них чимало пов’язано з подальшою реабілітацією військових та цивільних людей. Тому зараз перед нами стоїть важливе завдання – повернути їх до нормального життя, інтегрувавши в суспільство. А заразом створити умови для того, щоб додому повернулися українці з-за кордону. Будемо сподіватися на плідну співпрацю та підтримку з боку партнерів», – сказав Сергій Моргунов.



Переглядів: 411
Поширень: 0

Останні новини