Доступне житло європейського рівня

Кажуть, обов'язково десь повинне бути місце з міцними стінами і впевненістю в завтрашньому дні. Саме таку надійність втілює будівельна компанія «Градо Строй». Ми сучасна компанія, яка стрімко розвивається з великим потенціалом і вірними помічниками, які допомагають в досягненні задуманого з любов’ю і відданістю своїй справі. На чолі команди – професіонал з великої літери.

ТОВ «Градо Строй» — це сучасні будівельні рішення, які базуються на принципах якості, раціональності та надійності. Ми співпрацюємо з українськими й іноземними інвесторами, що поділяють наші цінності та цілі. Основна мета «Градо Строй» — забезпечення українських сімей доступним житлом європейського рівня.

За історію свого існування компанія «Градо Строй» пройшла стрімкий шлях розвитку і посіла лідируюче становище на ринку будівельних компаній України, завдяки тому, сумлінно виконує свої зобов'язання.

«Градо Строй» працює на ринку нерухомості Вінниці і є однією з провідних приватних компаній України, що спеціалізується на девелопменті та управлінні нерухомістю. Ми використовуємо новий для українського ринку підхід у будівництві, повністю забезбечуючи виробничий ланцюг зі створення проектів до їх будівництва.

Старанно продумана футуристична архітектура та інженерні рішення, інтегровані інноваційні технології, зручність та комфорт планувань вигідно відрізняють об'єкти «Градо Строй» на ринку нерухомості України.

м. Вінниця, вул. Стрілецька, 1

www.gradostroi.com.ua

Тел.: (068) 432-12-34, (063) 364-37-45


Переглядів: 2081
Поширень: 0

Останні новини