"Наші пріоритети залишаються незмінними": Вінниця передала ще 2 автівки військовим

Учора, 27 січня, відбулася передача двох пікапів для військових. Один із них буде направлений на передову під Бахмут, а інший призначений для посилення пересувних вогневих груп. Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці. Автомобілі були придбані в межах співпраці із Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом.

За словами голови громади, обидва автомобілі є повнопривідними і працюють на дизельному ходу. Вони пройшли технічне обслуговування, були відремонтовані, перефарбовані та оснащені шинами для подолання бездоріжжя. Автівки готові до виконання бойових завдань з повним баком пального.

«Позашляховик, який придбали для "нуля", доставить адресатам сержант батальйону "Київська Русь" із позивним "Кутузов". Боєць на фронті з 2014-го року. Він ініціатор та один із розробників перших мініградів, які нещодавно ми передали військовим. Неодноразово нагороджений військовими відзнаками. Сьогодні мав за честь потиснути руку Захисникові», – зазначає Сергій Моргунов.

Міський голова також підкреслив: «Допоки на передовій виборюється наша Перемога, наші пріоритети залишаються незмінними».

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.



Переглядів: 405
Поширень: 0

Останні новини