З турботою про військових: підопічні терцентру власноруч виготовляють килимки та теплі шкарпетки для оборонців

Підопічні Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування активно долучаються до підтримки Захисників і Захисниць. Бабусі власноруч виготовляють килимки та в'яжуть теплі шкарпетки для військових. Отримані вироби передаються волонтерам, які доставляють їх безпосередньо до військових, - повідомляє міська рада.

Працівниці та відвідувачі факультету здорового способу життя відділення денного перебування активно займаються виготовленням теплих хендмейд виробів. Під керівництвом Валентини Морнової бабусі створюють яскраві килимки та теплі шкарпетки. Співробітники Терцентру взаємодіють з волонтерами, які збирають речі та передають їх до пунктів призначення.

«Уже другий рік наші працівники та відвідувачі невтомно плетуть для захисників теплі речі, вкладаючи у свою роботу не тільки сили, але й турботу про кожного, хто наразі боронить Україну і наближає Перемогу!» – зазначає директорка Терцентру Галина Бачинська.

Як зауважують самі бабусі, в’язання теплих виробів – це чудова нагода зайнятися улюбленою справою та тим самим допомогти військовим.

Нагадаємо, хендмейд вироби бабусі Терцентру неодноразово передавали також у медзаклади, де лікуються військові. Також підопічні беруть участь у благодійних ярмарках, де продають свої вироби, а виручені кошти передають на ЗСУ.



Переглядів: 418
Поширень: 0

Останні новини