Центр Порятунку Диких Тварин повідомив останні новини стосовно стану контуженої левиці Юни

Левиця Юна поступово відновлюється після отриманої контузії, яку отримала під час ракетної атаки по Київщині.  Центр порятунку диких тварин повідомляє, що наразі її вже перевели жити в приміщення.

Тигриця отримала травму під час обстрілів росіянами Київської області. Повідомляється що тварина отримала контузію, яка призвела до повної втрати координації.

"Ми вивчили записи камер відеоспостереження - це не була звичайна травма, оскільки Юна не встигла вдаритися", - зазначено у повідомленні.

Навіть через три дні після інциденту вона не могла встати на лапи. Проте справжнім досягненням було вже те, що вдалося її погодувати. вона зʼїла трошки мʼяса. 

"Але варто зазначити, що Юна не здається і намагається пересуватись ледве повзаючи. Це просто неймовірний стрес для тварини, адже левиця, на відміну від людини, не розуміє, що сталося навколо та що відбувається з нею", - повідомляли про її стан у Центрі.

Поступово стан левиці покращувався. На сьогодні її вже перевели жити в приміщення.

"Наша чарівна Юна поступово відходить від контузії, яку отримала від падіння уламків російської ракети місяць тому. Ми перевели її жити в приміщення і їй з кожним днем стає все краще. Дякуємо за вашу увагу до її стану та підтримку", -  йдеться у повідомленні.



Переглядів: 485
Поширень: 0

Останні новини