"Ніколи не пізно відкривати щось нове і займатися тим, що любиш": відвідувачки терцентру відвідали боулінг

Важливо знаходити час для відпочинку у складному графіку, особливо це усвідомлюють відвідувачі Вінницького терцентру. Бабусі та дідусі, не зважаючи на свою благодійну діяльність та допомогу війську також приділяють час на розваги та розвиток нових захоплень. Сьогодні, 6 лютого, вони раді повернутися до улюбленої розваги – гри у боулінг, вперше у новому році, - повідомляє міська рада.

«Наші відвідувачки – справжні трудівнички. Усю зиму вони в’язали килимки та шкарпетки для того, щоб зігріти військових, збирали донати, а нещодавно долучилися до збору пластикових кришок, за які волонтери закупляють безпілотники. Проте не забувають підопічні літнього віку і про те, щоб трішки відпочити і набратися позитивних емоцій. Приємною традицією стала гра у боулінг, яку так полюбляють бабусі і дідусі. Своїм прикладом вони доводять, що ніколи не пізно відкривати в собі щось нове і займатися тим, що ти дійсно любиш», – розповідає завідувачка відділення денного перебування Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування Вікторія Вдовцова.

Боулінг – це одна з активностей, яку пропонує факультет здорового способу життя терцентру. За словами керівниці Валентини Морнової, ця гра сприяє розвитку м’язів верхнього плечового поясу, оскільки куля для боулінгу може важити до 8 кг.

Сьогодні у грі в боулінг взяли участь 15 бабусь. Вони поділилися на 3 команди. У кожної була мета – збити якомога більше кеглів. Серед учасників були й досвідчені гравці. Наприклад, пані Любов – боулінгістка зі стажем. Жінка грає вже 7 років.

«Люблю боулінг за те, що це завжди заряд бадьорості, азарт та багато спілкування. А ще – фізична активність, особливо необхідна у поважному віці», – зазначає пані Любов.



Переглядів: 380
Поширень: 0

Останні новини