Що подарувати близьким на День Закоханих: найкращі ідеї

14 лютого відзначають День святого Валентина - неймовірне свято всіх закоханих у світі. Редакція Моя Вінниця підготувала для Вас ідеї найкращих подарунків для коханих.

Що подарувати на 14 лютого дівчині або дружині?

букет троянд улюблених квітів жінки, дівчини; набір екзотичних фруктів; незвичайні солодощі; косметика і парфуми з улюбленим ароматом; ювелірні прикраси: кільця, підвіски, браслети; набір по догляду за тілом: скраб, молочко, мочалка, нічний крем; затишний халат та тапки; подарунковий сертифікат в улюблений магазин або спортзал, СПА; білетики в кіно, на концерт, бранч, побачення; розчіски, догляд для волосся; сумки, гаманці; набори для творчості; техніка.

Що подарувати на День Валентина хлопцеві або чоловікові?

Чоловічі аксесуари: ремінь, гаманець, портмоне, запонки, краватка, сумка - для стильних чоловіків. Романтичний сніданок в ліжко.  Подарунок для хобі: фотоапарат, спорядження для подорожей, спортивне спорядження. Пляшка улюбленого алкоголю чоловіка. Парфуми або набір для особистої гігієни. Ювелірні прикраси (браслети, ланцюжки). Приставки, техніка. Одяг.

Подарунок на 14 лютого повинен бути романтичним і нагадувати про приємне спільне проведення часу. Ідеальний подарунок на День Валентина - фотоколаж з ваших спільних фото, парні чашки ручної роботи, спільна фотосесія.

Також можна разом поїхати в подорож або зайнятися спільним хобі. Спробуйте щось нове удвох: сходіть на каток, відвідайте незвичайну виставку або ресторан екзотичної кухні. Універсальний подарунок на День закоханих - електронна техніка, наприклад, розумний годинник, бездротові навушники або робот-пилосос.



Переглядів: 396
Поширень: 0

Останні новини