Високоякісне пальне та комплексний сервіс: UPG відкрила ще один АЗК на Вінниччині

Пресофіс АЗК UPG

Національна мережа UPG зробила приємний подарунок автолюбителям та гостям Вінниччини. На автошляху міжнародного значення Стрий–Умань–Дніпро–Ізварине біля села Писарівка запрацював новозбудований заправно-відпочинковий комплекс із сучасним сервісом та широким спектром послуг.

Тут можна як швидко заправити авто якісним пальним, так і закрити багато інших потреб. Наприклад, повноцінно пообідати, не гаючи зайвого часу на пошуки по-домашньому затишного закладу. На АЗК працює мережевий ресторан VIVO café з власною кухнею. Його перевага у тому, що кожна страва тут готується з-під ножа командою професійних кухарів.

Наразі з-поміж популярних страв можна замовити і сезонні новинки. Окремо – дитяче меню, адже смачно та зручно тут має бути кожному. І якщо ми вже заговорили про зручність, то не можемо оминути увагою ще один цікавий момент: мініатюрні умивальники із дзеркалом у вбиральнях для маленьких відвідувачів. Адже іноді саме такі деталі найкраще підкреслюють ставлення бізнесу до своїх клієнтів.

UPG у Вінниці реалізує всі види пального: бензини А-95, upg95 та upg100 стандарту Євро-5 із Німеччини, зимовий дизель стандарту Євро-5 зі США та газ.

Для зручності водіїв новий АЗК обладнаний 22 паливо-роздавальними колонками та газовим модулем.

Зігрітися смачною кавою, відпочити в затишку та з комфортом, придбати необхідні речі у магазині супутніх товарів, а також підкачати шини чи купити та одразу ж залити зимовий омивач лобового скла – все це можна зробити, просто завітавши на UPG. Не менш важливо, що вам не доведеться довго кружляти в пошуках вільного місця, адже комплекс має широку та зручну парковку.

Збудувавши масштабний заправно-відпочинковий комплекс на Вінниччині, компанія дає зрозуміти, що не має наміру зупинятися та, як і у мирний час, безперебійно забезпечуватиме українців якісним пальним та гарним сервісом.

Подарунків багато не буває!

З нагоди відкриття комплексу водії учасники бонусної програми UPGgood зможуть заправитись тут із додатковою знижкою:
за кожен літр бензину або ДП – 1 гривня бонусами;
за кожен літр газу – 50 копійок бонусами.

Крім того, на перших відвідувачів нового АЗК чекають миттєві подарунки: гарячі напої, бургери, кава з морозивом тощо. Ну і які ж свята без солодощів? До кожного придбаного гарячого напою мережа пригощає неймовірно смачною фірмовою цукеркою UPG.

Завжди будьте в курсі цін на пальне, акцій та новин мережі, долучившись до офіційного чат-боту АЗК UPG у Telegram.



Переглядів: 408
Поширень: 0

Останні новини