Міжрегіональний координаційний гумштаб продовжує організовувати цікаве дозвілля для вінницьких дітлахів

Вчора, 27 лютого, 50 діток віком від 1 до 14 років весело провели час в одному з найбільших дитячих розважальних центрів у Вінниці – «Країні мрій».

Там вони бігали наввипередки, стрибали на батутах, з’їжджали з гірок, гуляли в лабіринтах та багато сміялися. Урізноманітнює дозвілля для діток пільгових категорій вже вкотре команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу спільно з Вінницькою міською радою.

Батути, басейни з кульками, лабіринти, гірки з тюбами, аерохокей, бізіборди, «Дитяче містечко професій» – дітлахи проводили час на різних локаціях.

«Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб допомагає і військовим, і переселенцям, і наймолодшим дітлахам. Йдеться і про передачу військової допомоги, і про продуктові набори для різних верств населення, і про розваги для дітлахів. Ми будемо продовжувати працювати над важливим напрямком роботи – підтримкою дітей пільгових категорій», – зауважив депутат Вінницької міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира.

Також він додав, що під час чергового заходу діти із задоволенням провели час у басейні з кульками, лабіринтах, гірках з тюбами й отримали багато позитивних емоцій. Найменші учасники заходу були зайняті бізібордами, а також гралися у «містечку професій».

«Щоб розвантажитись та відпочити, ми запросили дітей Захисників та Захисниць України, дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей з багатодітних сімей, дітей-сиріт/напівсиріт», – додав Дмитро Мира.

Його колега, координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник також зазначив, що такі заходи необхідні для усієї малечі громади.

«Ми працюємо, щоб підняти дітям настрій, адже усі малюки заслуговують на цікаве дозвілля. Отож, працюємо далі, щоб подарувати їм щасливе дитинство», – сказав він.

Також у межах заходу для діток провели майстерклас з миловаріння. У процесі малеча дізналась основні принципи миловаріння, почула поради для подальших експериментів та виготовила мильний виріб у патріотичних кольорах.

Крок за кроком, під керівництвом організаторів дітлахи повторювали усі етапи, аби в результаті отримати красиве та пахуче мило.

Довідка: Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб (Гуманітарний штаб) створено на початку березня 2022 року спільним рішенням Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.



Переглядів: 277
Поширень: 0

Останні новини