У Вінниці затримали чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні знайомої і її неповнолітньої дитини

Нещодавно,  4 березня, 35-річна жінка звернулася до поліції з повідомленням про те, що її знайомий вчинив насильницькі дії стосовно неї та її неповнолітньої знайомої. За це зловмиснику загрожує до 12 років ув'язнення, а поки триває досудове розслідування, підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

За попередньою інформацією слідства, потерпілі відвідали приватне помешкання 45-річного чоловіка у особистих справах. Під час конфлікту, який виник між жінкою та зловмисником, останній вчинив напад, використовуючи підручні засоби та кулаки, і завдав їй ударів. Підозрюваний здійснив фізичний та психологічний тиск проти волі потерпілої, порушуючи її статеву свободу та недоторканість.

Далі, нехтуючи моральними нормами, зловмисник, використовуючи свої вікові та фізичні переваги, погрожував  зґвалтувати неповнолітню.

Поліцейські затримали правопорушника  за його місцем проживання. Виявилося, що чоловік вже вісім разів притягувався до кримінальної відповідальності за розбій, грабежі, шахрайства, угони, крадіжки та провів за ґратами понад 25 років.

"За процесуального керівництва Жмеринської окружної прокуратури слідчі Жмеринського районного відділу повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 12 років. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 294
Поширень: 0

Останні новини